zondag 6 februari 2011

De verdiensten van een TFP-Shoot

Tekst: Alexandra Smith
Foto's: Mieke Petiet

Een TFP shoot (Time for print of Trade for Print, in Nederland ook wel FTP genoemd) kan je als model meer opleveren dan je denkt. Dat is de reden waarom zelfs professionele modellen af en toe nog ‘gratis’ voor de camera poseren. Niet alleen is het goed voor je netwerk, want tijdens zo’n shoot leer je weer fotografen, visagisten en stylisten kennen, maar het levert voor je portfolio vaak net de foto’s op die meer ‘fashion’ zijn. En als je als model meer die kant op wil en alleen over commerciële foto’s beschikt is een TFP-shoot de ideale manier om aan opdrachtgevers te laten zien hoe je er óók uit kunt zien!

Wij van Anco van Hal doen daarom graag mee aan TFP-shoots maar alleen als we zeker weten dat we er goed fotomateriaal uit verkrijgen. Als er geen visagiste, styliste of professionele fotograaf bij aanwezig is doen we het niet. Mieke Petiet is een gerenommeerde visagistenopleiding die regelmatig bij ons aanklopt voor modellen voor een TFP-shoot. Onze modellen worden er goed verzorgd, krijgen lunch en reiskosten vergoed en achteraf netjes de foto’s aangeleverd.

Op 1,2 en 3 maart zoekt Mieke Petiet weer modellen voor een naturel shoot (zie foto voor voorbeeld). Ben jij ingeschreven bij Anco van Hal en wil je je voor de naturel shoot beschikbaar stellen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 8 februari een mailtje naar info@ancovanhal.nl, dan stellen we je voor!

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten