zaterdag 12 februari 2011

Slim drinken uit de bobble!

Tekst: Alexandra Smith
Foto’s: Fuse Marketing

Zoals wel vaker gebeurt, is er een trend uit Amerika overgewaaid naar Nederland. Deze keer gaat het om iets heel praktisch: een herbruikbaar waterflesje. Maar niet zomaar een waterflesje. De bobble zuivert kraanwater terwijl je drinkt, dankzij een ingenieus recyclebaar koolstoffilter. Resultaat: kwalitatief goed water met een zuivere smaak!

Geweldig voor modellen en artiesten die vaak op reis zijn en hechten aan het drinken van schoon water. De koolstof in de filter verwijdert kalk, chloor en organische bacteriën uit het drinkwater. Een filter kan 150 liter kraanwater filteren, wat gelijk staat aan 300 plastic waterflesjes! Een bobble is dus zowel goed voor het milieu als voor je portemonnee want je kunt er een paar maanden mee doen. En daarna vervang je gewoon de filterdop en begin je weer opnieuw.


Het volslanke flesje heeft al vele awards binnen gesleept en is bedacht door Move Collective uit New York en ontworpen door de befaamde industrieel ontwerper Karim Rashid.

Anco van Hal – Models & Artists spotte de bobble op de modefabriek en was meteen verkocht. Jij ook? Bobble koop je bij diverse winkels, waaronder Precinct Five, de Bijenkorf en Schiphol. Of gewoon via de website http://www.waterbobble.nl/.

Een los filter kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de kleuren: groen, rood, blauw, magenta, zwart en geel.
Kijk voor meer informatie op http://www.waterbobble.nl/ en ‘Go bobble’!

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten