maandag 7 maart 2011

Het geheim van Canadian Red

Tekst: Alexandra Smith
Foto: Vincent van Dijk | HBMEO

Wie dit drankje nog niet kent, loopt achter. Canadian Red past namelijk helemaal bij deze tijd waarin alles gezonder, slimmer en beter moet.

De modewereld houdt ervan, want er is niet alleen over de inhoud maar ook over het uiterlijk van het flesje nagedacht. Met een Canadian Red in de hand kun je stijlvol voor de dag komen.

Het geheim van het rode drankje zit hem in de vruchtenkeuze: cranberry’s. En wat daar weer zo speciaal aan is heeft te maken met het feit dat cranberry’s enorm veel anti-oxidanten hebben. Voor wie dat nog niet weet: die helpen het verouderingsproces en kanker en hart- en vaatziekten tegengaan. Daarnaast bevatten cranberry’s ook andere stoffen die een positief effect op de gezondheid hebben.

Voor de criticus: het maakt voor de werking van anti-oxidanten niet uit of de bessen vers, bevroren, gedroogd of als sap worden gebruikt. Voor het laatste zit je met dit drankje goed: Canadian Red is gemaakt met puur sap, en niet van concentraat, zoals de meeste andere cranberrydrankjes. Het is ‘natuurlijk’ gezoet en bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Mix-lovers
Canadian Red cranberrysap wordt gedronken als alternatief voor alcohol, maar als je van mixjes houdt probeer dan eens een mix van Canadian Red en wodka of prosecco. Of kijk op http://www.canadian-red.nl/ en kies voor een van de vier cocktailrecepten.

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten