donderdag 24 maart 2011

Meesterlijk gezond: Sapmeesters!

Tekst: Alexandra Smith
Foto's: Sapmeesters.nl


Gezond bezig zijn is een nieuwe trend maar veel mensen weten niet wat dat precies inhoudt. Als je weinig tijd hebt om je te verdiepen in het hoe het niet moet is hier een tip voor hoe het wel moet: bestel voortaan je drankjes bij Sapmeesters.nl en wees je verzekerd van een groente- en fruitboost die gemaakt is op veelal biologische en verse groente en fruit.
Handig voor mensen die weinig tijd hebben om te koken maar wel hun groente en fruit binnen willen krijgen. Of voor als je als veel op de weg bent en eens iets anders wil dan water!

Afvallen en ontgiftigen
Als je wil detoxen of wil afvallen, kun je ook bij Sapmeesters terecht. Volledige Sapkuren, Weightpakketten die helpen afvallen of Supportpakketten ter aanvulling op de dagelijkse voeding zijn hier te verkrijgen. Met als stevige basis verse, verantwoorde sappen van groenten en fruit.

Sapmeester Sunny Schipper draagt op zijn manier zijn steentje bij aan een gezondere wereld: Het gaat om een stuk bewustzijn dat wij graag aan onze klanten mee willen geven. De kracht van groente en fruit en hoe belangrijk gezonde voeding eigenlijk voor het lichaam is.

Speciaal voor Anco van Hallers: 20% korting!
Wil jij de sappen van Sapmeesters proberen of was je al verkocht toen je het drankje in de Goodybag van onze Meet n Greet-party aantrof? Met de code ANCO2011 krijgen Anco van Hallers vanaf nu 20% korting op hun bestelling bij Sapmeesters. Deze actie duurt tot 1 mei.


Voor alle bestellingen en informatie over de diverse sappen, kuren, soepen en gezonde snacks surf je naar http://www.sapmeesters.nl/.

* Bezorging is mogelijk door heel Nederland van dinsdag t/m vrijdag. Onze vervoerspartner TNT Express garandeert levering voor 12.00 's middags. In de meeste gevallen zal het pakket al ruim voor 12:00u binnen zijn.  Om maximale versheid te garanderen wordt niet bezorgd op zondag en maandag.
Bezorging op zaterdag is mogelijk tegen een meerprijs van € 9,95.

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten