dinsdag 3 mei 2011

20 maart 2011: A night to remember

Tekst: Alexandra Smith

Op 20 maart 2011 was het dubbel feest bij Anco van Hal – Models & Artists. Onze oprichter Anco van Hal vierde niet alleen zijn veertigste verjaardag maar ook de lancering van het blogmagazine Hello Anco.

Wat het magazine uniek maakt is het feit dat het voor en door modellen geschreven wordt. Tips en tricks, modereportages en interessante nieuwtjes op gebied van styling en voeding komen veelvuldig aan bod. Om een indruk te krijgen van de items op het blogmagazine kregen alle modellen en relaties een Goody Bag mee. Hierin zaten goodies die relaties van Anco van Hal speciaal voor dit doel hadden gedoneerd.


Tussen 20.00 en 21.00 werd het al snel vol in de gezellige Club Stereo in Amsterdam. De vrolijke muziek van DJ Ron bracht de sfeer er goed in. Aangenaam verrast werden de mensen eerst door het optreden van Jes, de artiest achter onze model coach Alexandra Smith.

Voor de wat oudere generatie was het optreden van onze Harriëtte Weels met nummers van Mai Tai een hoogtepunt. Later op de avond ging iedereen los op de London Sound van MC Spyder.
Op het einde van de avond was Anco van Hal tevreden: ‘Ik wilde iedereen in de gelegenheid stellen om persoonlijk kennis te maken met ons bedrijf en dat werd gewaardeerd. De volgende keer pakken we het nog grootser aan!’

Time flies when you’re having fun. Maar gelukkig kun je op onze website (klik hier) nog een fotoverslag en een filmverslag terugkijken. Veel kijkplezier!

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

1 opmerking: