maandag 16 mei 2011

Herfst/Wintercollectie 2011/2012: Sneak preview!

Tekst: Alexandra Smith
Foto's: Alexandra Smith

Hoewel het nog niet eens zomer is, zijn ze in de fashion scene allang bezig met het volgende seizoen. Fashion modellen weten hoe dat werkt tijdens fotoshoots: in de winter bibberen ze in bikini en in de zomer zweten ze in wintertruien.

Laatst werd Anco van Hal door Press Only uitgenodigd om de presentatie van de Herfst/Wintercollectie 2011/2012 te bekijken. Press Only vertegenwoordigt o.a. de merken Saint Tropez, Adidas, Mistral, GSUS en BB Dakota. Dat zijn merken waar Fashion Lovers wel blij van kunnen worden. Reden temeer voor een korte sneak preview voor onze Hello Anco lezers.

Elegant
BB Dakota blijft trekken vanwege de elegante look van de kleding en de fantastische prijs-kwaliteitverhouding. De kleuren van de herfstcollectie zijn basic maar krachtig. De prints en flirterige stijlen zijn kenmerkend en hartverwarmend voor BB Dakota-fans. Capes en andere tijdloze klassieke modellen zijn bij BB Dakota elk jaar net even anders, waardoor je ze toch weer opnieuw zou willen aanschaffen. Bekijk de collectie (binnenkort) op http://dakotacollective.com/.

Leontine Hagoort tassen
Met de tassen van Leontine Hagoort val je pas echt op. Dat ze in een creatieve familie opgroeide heeft haar duidelijk geen windeieren gelegd. Haar tassen zijn zo divers en kleurrijk dat je ze liefst allemaal zou willen aanschaffen. Maar ze werden bij vertrek niet meegegeven in de Goody bag, helaas. De prachtige bijpassende accessoires trouwens ook niet.

Wijn versus Geox
Villa Sandi is de naam van het wijnhuis van de familie Moretti Polegato die al drie generaties wijn vervaardigt (in de DOC gebieden Prosseco en Conegliano Valdobbiadene). Oorspronkelijk namen de broertjes Mario en Giancarlo het stokje van hun moeder over, maar Mario kreeg het te druk met zijn schoenenbedrijf Geox. In het kasteeltje Villa Sandi presenteren de broers wel beide regelmatig hun stokpaardjes. Van de elegante rode pump kreeg ik spontaan trek in een glas rode wijn. Misschien dat daarom het oogontsierende stickertje in de schoenen niet direct opviel…

Voor elke outfit een tas
Zou je graag voor elke outfit een andere tas hebben en zweer je bij het envelopmodel? Lulu brengt een serie enveloptassen die je in staat stelt elke dag een andere kleur te dragen (zie plaatje linksonder).Palladium
Net als All Stars brengt Palladium altijd een nostalgisch gevoel naar boven bij mensen die opgroeiden in de jaren tachtig en negentig. Ook deze herfst en winter kun je weer lekker losgaan op de nieuwe collectie (zie plaatje rechtsboven).

Primeur
Niet verder vertellen, maar Saint Tropez brengt een jeanscollectie! En niet zomaar een. Uit onderzoek blijken vrouwen maar liefst 11x een spijkerbroek aan te passen voor ze er een kopen. In het najaar gaat Saint Tropez je blij maken met een collectie die als achterliggende gedachte heeft: in 3x passen klaar. Dat klinkt veelbelovend en dat willen we natuurlijk uittesten. Over een paar maanden wordt Anco van Hal uitgenodigd om dit uit te proberen. We houden je op de hoogte!'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten