zondag 19 juni 2011

Een leven lang jong door Totalvit

Tekst: Alexandra Smith

Iedereen wil zo lang mogelijk jong, mooi en gezond blijven. Vandaar dat plastisch chirurgen en fabrikanten van veelbelovende crèmes en pillen goed zaken doen.

Ook in de modellenwereld wordt er flink geïnvesteerd. De nachtmerrie van elk model is in de spiegel kijken en constateren dat het verouderingsproces zich heeft ingezet zonder dat ze dat door had.

Voor mensen die niets voelen voor plastische chirurgie en daarnaast hun gezondheid het allerbelangrijkste vinden is er goed nieuws. Met de Totalvit-lifestyle kun je namelijk een leven lang jong en fit blijven!

Wat is het geheim?
Totalvit is gebaseerd op drie pijlers: sport, voeding en supplementen. Hieraan dagelijks aandacht besteden loont. Resultaten worden niet alleen uiterlijk, maar ook innerlijk zichtbaar.


Andy van Rooij, oprichter en consultant van Totalvit spreekt uit ervaring. ‘Vroeger werkte ik bij diverse casino’s als croupier. Het werk was zwaar. Dagelijks sporten, iedere dag een combinatie van supplementen en selectief met voeding omgaan bracht echter een wereld van verschil.’ Toen hij na enkele jaren stopte met supplementen merkte hij meteen dat zijn energieniveau weer afnam, ondanks dat hij nog wel sportte en gezond at. Daarom gelooft hij heilig in de combinatie van sport, voeding en supplementen. Inmiddels hanteert hij deze formule al bijna dertig jaar en voelt hij zich alsof hij in de bloei van zijn leven staat.

Waarom voedingssupplementen belangrijk zijn
De meesten onder ons zijn bekend met het belang van sporten en gezond eten. Er zijn echter maar weinig mensen die weten wat écht gezond eten inhoudt en hoe supplementen daar een essentiële bijdrage aan kunnen leveren. Totalvit adviseert hierin. Sommige critici menen dat alles uit voeding te halen valt. Van Rooij wijst ons op de feiten: Onze voeding wordt al decennialang aangetast door conserveringsmiddelen, overbemesting, smaakstoffen, kleurstoffen en talrijke pesticiden. In Nederland (en daarbuiten) heersen grote tekorten aan mineralen in de bodem waar ons voedsel op groeit. Daarnaast wordt geïmporteerd fruit te vroeg geplukt waardoor mineralen niet optimaal kunnen worden gevormd. Hierdoor krijgen we niet voldoende vitaminen, mineralen en vetzuren binnen.

Voedingssupplementen kunnen dit tekort aanvullen. Onze cellen bestaan voor 70% aan water en voor 30% uit mineralen. Mineralen zijn belangrijk voor de gezondheid van onze cellen, waarin wel honderd verschillende mineralen voorkomen. Ze vormen de belangrijkste bouwstof in ons lichaam. Door gebrek aan de juiste voeding komen we die tekort waardoor gebreken ontstaan. Diverse onderzoeken tonen aan dat Andy van Rooij een punt heeft. In 2010 publiceerde Sport en Fitnessmagazine bijvoorbeeld schokkende onderzoeksresultaten over de teruglopende voedingswaarde in groente en fruit en het verschil tussen biologisch en niet-biologisch: http://musclemotion.nl/PDF/052-055%20Voedingswaarde.pdf

Gratis vrijblijvend consult
Totalvit is een lifestyle waarmee je gezond oud kunt worden. De formule van drie versterkt zowel lichaam als geest en creëert een gezonde basis voor de toekomst. In de schappen van de drogist wordt je overspoeld door voedingssupplementen, maar je krijgt geen advies over de inhoud of wat bij specifiek bij jou en jouw levenswijze past. Andy van Rooij geeft deze zomer in Amsterdam gratis consulten aan iedereen die interesse heeft in de Totalvit-lifestyle. Heb je hier interesse voor en zoek je een volledig op jou afgestemd supplementenpakket? Surf dan naar http://www.totalvit.nl/.

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten