maandag 15 augustus 2011

Nieuwe single van Life-work

Songwriter Han Epskamp bracht onlangs via zijn eigen label HEM records de derde single uit van zijn project Life-work. Het nummer heet ‘You won’t see my tears’. Net als op de vorige twee Life-work singles 'My heart' en 'Wonder where you are' zijn hierop de vocalen te horen van de Britse sopraan Karen Orchin, wiens stem wordt vergeleken met die van Sarah Brightman.
De naam Life-work werd gekozen omdat Han muziek schrijven ziet als zijn levenswerk en omdat de songs gaan over 'levenszaken', zonder deze al te zwaar te maken. In My heart ging het bijvoorbeeld om de strijd tussen verstand en gevoel en in dit nieuwe nummer is het thema vergeven.

Han probeert de vervulling van zijn droom op eigen wijze gestalte te geven en op zijn manier een verschil te maken. Hij schreef eerder een aantal nummers voor o.a. de damesgroep Mai Tai, waarvan zangeres Harriette Weels bij Anco van Hal - Models & Artists als zangeres en model staat ingeschreven (zie link). Naast een parttime baan heeft Han zijn eigen onderneming. Hij is blij met het resultaat van You Won’t See My Tears. De verwachtingen zijn hoog gespannen, vooral in Groot- Brittannië, waar de twee eerdere singles al redelijk succesvol waren. De Engelse DJ David Strong noemde het nummer 'sensational' en gaf het meteen een tweede plaats in zijn persoonlijke Top 30. Inmiddels staat het ook op nummer 10 in de Euro Dance Chart en vlak voor het uitkomen van deze blog hoorde Han dat het nummer volgende week op 37 binnenkomt in de TOP 40 van het toonaangevende Britse blad Music Week. Er bestaan zes versies van You Won't See My Tears. Naast twee zomerse flamenco-mixen van vaste remixer Pete Hammond, werden ook de Club Junkies gevraagd om wat heftigere clubmixen te verzorgen.

Voor de fans werd er een CD-single geperst in een fraaie Digipack-sleeve, te bestellen via de website (zie link). Het nummer is te downloaden via iTunes, Amazon en CDbaby. Inmiddels komen er veel mails binnen van mensen die vragen om een compleet album en het is ook zeker Han’s intentie om een album uit te brengen. Daarop zullen waarschijnlijk naast Karen Orchin ook een aantal andere vocalisten muzikale bijdragen leveren. Han is momenteel bezig met o.a. een mannelijke Britse musicalzanger. Wie dat is, blijft nog even geheim.

Hieronder kun je naar enkele fragmenten van verschillende mixen luisteren:


'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten