donderdag 2 februari 2012

23/24 januari 2012: wintereditie Modefabriek

Tekst & foto's: Alexandra Smith

Op 23 en 24 januari was er weer Modefabriek in de RAI, Nederlands grootste Fashion beurs. Hello Anco ging ernaartoe. Wat viel op? Mode die geïnspireerd was op kleding uit de jaren zestig en zeventig. De kleuren okergeel, oranje, beige, zwart en afgeleiden daarvan domineerden. Voeg daar subtiele prints en dierenprints en facetten van zeegroen aan toen en je krijgt een aards gekleurd landschap. Allesbehalve ingetogen was het concept Sublime dat Modefabriek introduceerde. Met presentaties van de merken Miele, Mercedes-Benz, Persol, Hugo Boss en Boss Bottled liet Modefabriek zien hoe 3D advertising inspeelt op emotie, inspiratie en identiteit. Hieronder volgt een impressie.

Chique byOni
ByOni, opnieuw te paard, presenteert een sierlijke manteljas die netjes meelift op de huidige modetrend. De lengte maakt dat je hem nu aan zou willen doen in deze koude nadagen van de winter.

POM: jouw fashion statement
Dat er ook nog ruimte moet blijven voor eigen smaak, heeft POM Amsterdam ook door. Met hun handgemaakte shawls in allerlei kleuren en stijlen kun je het hele jaar door je eigen fashion statement toevoegen.


Tijdloos cute
Cute is tijdloos. Daarom is La Lisette altijd een goed idee als je van de combinatie cute & uitgesproken houdt. De collectie accessoires is van speels design en van goede kwaliteit.

Ele-Gant
Wie van klassiek met een knipoog houdt, houdt van Gant. Zowel dames als herenschoenen van kwaliteit die op ingetogen wijze meeliften op trends.

Keep your hat straight
Steton bestaat al sinds 1865 en dat straalt de collectie ook uit; dat vroeger cowboys en fabrieksarbeiders er baat bij hadden. Tegenwoordig is dat stoer maar vooral ook heel erg fashionable. Hatland Headwear heeft naast Steton ook andere merken waardoor er een breed assortiment aan hoofddeksels bestaat. Allemaal even stoer, overigens.

Sublime
Bij de presentatie van het ‘Sublime’-concept vielen Mercedes-Benz en Hugo Boss het meeste op. Het resultaat was een zintuiglijke ervaring die inspireerde.


'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten