woensdag 1 augustus 2012

22 juli 2012: zomereditie Modefabriek!


Tekst: Alexandra Smith 
(model, zangeres, schrijfster en theatermaker)
Eigenaar tekstbureau ASP Productions
Schreef roman 'Schemervlucht'
Foto's: Anco van Hal


Modefabriek begon met een kleine tegenvaller: deze editie waren er geen catwalk shows. Wat was er wel? Het nieuwe Mint Platform dat onder de noemer ‘Forward Fashion’ geïnspireerd is op mode met oog voor mens en milieu, het Blueprint platform dat gericht is op denim, authentic en street en het Refined  platform met up market labels. Shopaholics konden hun hart ophalen bij Trash & Treasures, een shopping area met oogstrelende vintage, design stukken en boeken, handgemaakte items en exclusieve producten van verre landen. Hello Anco ging op ontdekkingsreis. 

Blessed in Amsterdam
Vier collecties sieraden om nooit te vergeten: de in Amsterdam ontworpen juweeltjes van Blessed, die in Bali mens- en milieuvriendelijk vervaardigd worden. De sieraden zijn geproduceerd met 925 sterling zilver of 14 karaats rosé goud op zilver en soms gecombineerd met ruwe materialen van het eiland. Kies voor de Wild-, Ocean-, Vintage- of Karmalijn. Beter nog: neem ze allemaal en mix het!

 

Stout en chique
Wat hebben Ella Luna, Parker en Eyedoll met elkaar gemeen? Ze zijn alle drie kledinglijnen waar je geen genoeg van krijgt. Kleed je opvallend stout en sexy met Eyedoll of volg sterren als Britney Spears en val voor het glitterende, chique Parker. Ga je toch voor vrouwelijk elegant? Dan is Ella Luna je lijf meer dan waard.

HV Polo
Eerlijk is eerlijk, het doet een beetje denken aan Gaastra. Als je van sportief casual houdt, is HV Polo zeker een merk dat je zal bevallen. De kleding is speciaal ontwikkeld voor ruiters en er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Ook als je geen ruiter bent, ga je ervoor in galop.

Multitaskend kunstenaar
We kennen hem nog van de penislegging, Bas Kosters. Zijn collectie springt direct in het oog. Hij maakt naast zijn eclectische collecties ook poppen, accessoires, prints, illustraties en schilderijen. Als je eenmaal zijn werk ziet, vergeet je het nooit meer.

En verder… was Modefabriek vooral ook gezellig. Wat tot slot nog opviel: hoe meer er aandacht was besteed aan de aankleding van de stand of andere bijzonderheden (zoals het invoegen van een cocktailbar met gratis drankjes), hoe meer bezoekers er even bij stil stonden en eerder geneigd waren de kleding te bekijken. Buiten was het in de zon goed vertoeven in de lounge sectie, waar bezoekers konden genieten van biologische patat en de vrolijke zomerse klanken van de dj.


Bekijk hier de volledige foto reportage van de zomereditie Modefabriek op onze Facebook-pagina.
Hello Anco is bij de volgende editie ook weer van de partij!

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists http://www.ancovanhal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten