maandag 20 mei 2013

Exclusief: Harriette Weels van Mai Tai live op Amsterdam FM!


Harriette Weels is artieste en castingmodel bij Anco van Hal. Wie bekend is met muziek van de jaren tachtig kent haar van de hit-formatie Mai Tai, die in de jaren tachtig internationaal bekend werd met hits als History, Female Intuition en Body and Soul.

Mai Tai in de jaren tachtig
Modellen -en artiestenbureau Anco van Hal - Models & Artists zet elke maand een model of artiest in het zonnetje op de veelbezochte homepagina. Deze maand valt de beurt aan artieste Harriette Weels van de 80's hitsensatie Mai Tai.

In deze bijna 1 uur durende live radio-special van Amsterdam FM komen we o.a. meer te weten over Harriette's eigen history. Ook wordt voor het eerst openbaar in de media de veelgestelde vraag beantwoord of de groep nog één keer terugkomt in de originele bezetting met de bandleden Caroline de Windt en Mildred Douglas!


Nieuwsgierig geworden? Luister hieronder naar de radio uitzending van maandag 13 mei jongstleden in twee delen, vergezeld met enkele grote Mai Tai hits. De presentatie is in handen van Bert van Galen en Peter de Rijk.

Deel 1:


Deel 2:


Bezoek ook eens de uitgebreide profielpagina van Harriette Weels met nog meer info en filmpjes.
'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists: http://www.ancovanhal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten