zaterdag 13 juli 2013

Finally summer: covershoot!

Fotografie: Jasper van Gheluwe
Styling: Linda van Nunen
Visagie/haar: Jennifer Reyes
Model: Alexandra Smith

Hello Anco cover zomer 2013
Finally summer! Daarom organiseerde Hello Anco onlangs een covershoot met fotograaf Jasper van Gheluwe, die met sluiers van wolken blij was dat hij zijn eigen 'zon' mee had genomen.

Model/schrijfster en gastvrouw Alexandra had voor de gelegenheid pastasalade gemaakt en het werd een waar festijn op zijn Hello Anco's: gezelligheid en genieten van een shoot op een mooie locatie met mooie mensen.

Styliste Linda van Nunen had voor de shoot vijf setjes meegenomen die fun, fris en zomer uitstraalden. Roseetje erbij? MUA Jennifer Reyes liet geen cm van de make-upttafel onbenut. Kortom: Hello Anco was onder de indruk van de resultaten van dit team en de onderlinge sfeer en chemie.

We zijn trots op de nieuwe cover en zullen binnenkort onze flyers meenemen naar de Modefabriek voor onze halfjaarlijkse Modefabriekreportage.

De resultaten? Kijk zelf maar!

 


Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? Bekijk het hier op de I Love Hello Anco Facebook-pagina en op onderstaand filmpje!'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists: http://www.ancovanhal.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten