vrijdag 13 september 2013

Ralph Hagen: (H)eerlijke chocolade met een ander verhaal

Door Anco van Hal
(boeker, art-director & lifestyle blogger)
Ik ontmoette Ralph Hagen afgelopen zomer in het winkelcentrum van Amstelveen tijdens het Midsummer Night shoppen. Ralph stond daar met een mooie stand waar je de lekkerste pralines van Nederland kon proeven. Zelfs de verpakkingen zagen er prachtig uit. Fairtrade chocolade en pralines met enkel natuurlijke ingrediënten. Indrukwekkend en blogwaardig.

Anders dan anderen
Bij Chocolatier Ralph Hagen in het atelier in Gronsveld-Maastricht kennen ze de betekenis van het woord ambacht. De vullingen, de karamel, maar ook de advocaat is huisgemaakt en over elk ingrediënt is goed nagedacht. Het resultaat: hoogwaardige pralines en chocolade waar je je vingers bij aflikt.

Ralph maakt met grote precisie de smakelijkste pralines; van een klassieker als de truffel met grand marnier tot een lolly met een lopende passievrucht karamel.

Ook voor een workshop pralines maken of een pralineproeverij kun je bij Ralph Hagen terecht.

Gezond, eerlijk en lekker!
Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn vrij van kunstmatige ingrediënten. Producten zijn niet van melkchocolade of witte chocolade. Hier eet je enkel pure, natuurlijke chocolade wat gezonder is en minder suiker bevat. Zelfs de kruiden die in de pralines worden verwerkt zijn biologisch geteeld.

Kopen met het oog
Ralph brengt zijn producten met recht op een hoger niveau. De verpakkingen en het foldermateriaal zijn een ware lust voor het oog. Deze giftboxen zijn uitermate geschikt als (relatie)geschenk. Hiervoor wordt overigens alleen maar ecologisch/FSC-gekeurd papier gebruikt.Zoals Ralph zelf zegt: "Het proeven begint bij het zien… Mede door mijn achtergrond in de architectuur besteed ik extra aandacht aan de vormgeving van de pralines en de verpakking..."

Ook (fijn)proeven?
Het blog-team van Hello Anco had het genoegen om uit een luxe geschenkbox een en ander te proeven;
De "blackbox" met pralines is gemaakt van origine couvertures, chocolade lolly's met vloeibare passievrucht karamel, Filipijnse mango in pure chocolade, maar ook een potje met huisgemaakte advocaat gemaakt met cointreau en vrije uitloopeieren. Smullen dus!Wil jij dat ook? Dat kan! Ralph Hagen heeft 5 prachtige chocolatier pakketten ter beschikking gesteld om te winnen, exclusief en alleen voor Hello Anco-lezers!

Het enige wat je hoeft te doen is dit artikel te delen op je eigen Facebook of Twitter. Voor 30 september 2013 verloten we dan deze 5 chocolatier pakketten onder onze delers. Veel succes!

Bezoek hier de website van Ralph Hagen - Chocolatier.

'Hello Anco' is powered by Anco van Hal - Models & Artists: http://www.ancovanhal.nl

3 opmerkingen: