dinsdag 22 juli 2014

Exclusief interview: Mai Tai is terug!

Door: Anco van Hal

De jaren tachtig zijn alweer een tijdje helemaal hot en daar profiteert menig popgroep uit die tijd van. Zo ook het Nederlandse damestrio met internationale hits Mai Tai. De dames touren weer volop en zijn dit jaar toch weer een stap verder gegaan. Met een nieuwe single, een sterk herkenbaar geluid en grote plannen is Mai Tai weer helemaal terug. Hoog tijd dus voor Hello Anco om samen met Harriette Weels een exclusief come-back interview te geven op Amsterdam FM.

Single: Baby I Want You Back (2014)
History
Mai Tai scoorde in de jaren 80 en 90 niet alleen grote hits in heel Europa, maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika.
De Amerikaanse Dance Charts bleven niet achter en werden opgeschud door een nummer 1 hit. Drie stijlvolle, charmante dames brengen een ongekende show, die het publiek volledig in vervoering brengt met grote hits als: History, Female Intuition, Body and Soul, 1 Touch 2 Much, Am 1 Losing You Forever.
De drie fantastische zangeressen Jetty, Carolien en Eve betoveren het publiek met hun spetterende show van begin tot eind en staan garant voor entertainment op top niveau.

Met hun nieuwe single ‘Baby I want you back’ is het sprankelende drietal vastberaden wederom de wereld te veroveren.

Mai Tai staat boven alles voor kwaliteit. Er is dan ook veel tijd en aandacht besteed naar de juiste combinatie van dé perfecte songs en een ijzersterk productieteam. Deze hoge eisen en het streven naar perfectionisme hebben hun vruchten afgeworpen en Mai Tai is er klaar voor om opnieuw de wereld te veroveren. Met hun nieuwe single en een nieuw denderend album in aantocht is Mai Tai volop in de media en geven ze inmiddels niet alleen de ene na de andere show in Nederland, maar laten ook Zuid Amerika, het Midden Oosten en Azië niet ongeroerd. 


Het Amsterdam FM interview
Het was niet de eerste keer dat ik met Harriette en met presentatoren Bert van Galen en Peter de Rijk gezellig aan tafel schoof in studio Amsterdam FM in de OBA te Amsterdam. Vorig jaar hadden we een uur zendtijd gekregen om een oprecht verhaal over Mai Tai en Harriette Weels te vertellen. Dit smaakte voor Amsterdam FM naar meer. Op 7 juli jongstleden was ik met Harriette Weels te gast om de gloednieuwe single 'Baby I Want You Back' te introduceren.

Het werd een mooi en open gesprek over Mai Tai’s nieuwe plannen en internationale tour en waarom de dames besloten om weer terug te komen in vrijwel dezelfde originele bezetting.


Ter ere van Mai Tai’s comeback staan de dames nu op de cover van ons blogmagazine. Deze prachtige foto is gemaakt door niemand minder dan
 Patricia Steur.

WIN een exclusief gesigneerd promo pakket!
De dames van Mai Tai hebben exclusief voor blogmagazine Hello Anco een promopakket samengesteld en gesigneerd om te winnen. Hoe kun je dit pakket in handen krijgen?
 Simpel: deel dit artikel op je Facebook en wij zullen onder de delers dit unieke promo-pakket verloten (aktie geldig t/m 31 augustus 2014). Veel succes!


Luister hier naar het interview op Amsterdam FM van 7 juli jongstleden:


Bronnen: http://www.maitai.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten