maandag 15 september 2014

Het 8e wereldwonder van moeder natuur?

Teks: Anco van Hal & Alexandra Smith

Bloggen over een gezonde lifestyle is leerzaam maar ook erg leuk wanneer je weer eens een nieuw product krijgt opgestuurd om zelf uit te proberen. Inderdaad, wij schrijven uitsluitend over producten die we zelf getest hebben. Dit keer was het de beurt aan een super supplement genaamd MOA en een plantaardig eiwit poeder genaamd Pure Nourish.

MOA
Maar liefst 34 ingrediënten zitten er in dit sapje met superfoods en extracten van MOA. En dan ook nog 100% natuurlijk. Dat proef je direct want het is – laten we zeggen – even wennen. Het ruikt en smaakt licht naar een hoestdrankje. Je voelt zeker een sensatie op je tong. Verder is het prima te drinken en je hebt er maar een beetje van nodig dus dagelijks een paar slokken en je bent klaar! Of het op de lange termijn je gezondheid en energielevel positief beïnvloedt, dat kunnen we je pas op de lange termijn vertellen. Na  uitproberen is onze ervaring dat je binnen een kwartier een energieboost ervaart zonder een dip daarna.  We zijn nieuwsgierig of dit drankje de slogan ‘het 8e wereldwonder’ ook op lange termijn waarmaakt.Pure Nourish
PureNourish voorziet je van eiwitten volledig afkomstig uit planten, inclusief erwten , cranberry en amandelen. Dit helpt met gewichtsmanagement en het opbouwen van spiermassa. Eiwit is belangrijk voor de gezondheid. Een gebrek aan eiwitten kan volgens de Harvard School of Public Health leiden tot het verlies van spiermassa, verminderde weerstand en hartproblemen.
Ik heb zelf de Pure Nourish poeder een kleine maand gebruikt. Het is niet zo zoet als andere eiwitsupplementen en heeft een prettige, niet overheersende perzik smaak. Doordat het vrij is van gluten, zuivel en soja kreeg ik in tegenstelling tot andere eiwitpoeders geen last van m’n darmen. Ook bevat Pure Nourish geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Zeker niet onbelangrijk.
Pure Nourish is prima te gebruiken als maaltijdvervanger bij het afvallen of als supplement bij spieropbouw na het trainen. Lees hier nog meer over Pure Nourish.Binnenkort is er naast de vertrouwde ook een nieuwe Natural Pure Nourish verkrijgbaar. Deze bevat bijv. twee maal zoveel probiotica als in de perzik variant. Voor meer informatie over de nieuwe variant kun je mailen via de website van moasuperfood.com.

Gratis een MOA & Pure Nourish pakket in huis!
Ben je nieuwsgierig en wil je ook graag deze producten uitproberen? Dat kan! Deel dit artikel op je Facebook en wij zullen onder de delers dit fantastische pakket verloten, met dank aan Moa Superfood (actie geldig t/m 30 september 2014). Veel succes!MOA, Pure Nourish en andere gezondheidsproducten zijn verkrijgbaar bij www.moasuperfood.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten